Vaniljparfajt

Här är receptet på Vaniljparfajt:
Du behöver:
4 äggulor
4 dl grädde
200 g färskost
vaniljpulver
hallon
Så här gör Du:
1. Vispa äggulor med vaniljpulver till en fluffig smet. Blanda i färskost och vispa mer tills allt blandas ordentligt utan klumpar.
2. Vispa grädde i en annan skål.
3. Tillsätt grädde till ägg/ostsmeten och blanda väl.
4. Frys in blandningen i minst 5 timmar.
5. Koka upp hallon och mixa slätt till såsen.
6. Ta fram parfajten ca 15 minuter innan servering.
7. Servera med hallonsås, rostade kokosflingor och riven mörk choklad.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0