tunnbröd
LCHF-TUNNBRÖD 8 st
4 ägg 125 g färskost (jag använde Vitlök och örter) 0,5 dl fiberhusk 2-3 tsk hel anis 1,5 tsk salt
4 ägg 125 g färskost (jag använde Vitlök och örter) 0,5 dl fiberhusk 2-3 tsk hel anis 1,5 tsk salt
Gör så här: Vispa äggen pösigt och vispa sedan ner färskosten. Mortla anisen lite i en mortel. Blanda anis, salt och fiberhusk och vispa ner i äggblandningen. Låt smeten svälla i 10 minuter. Lägg hälften av smeten på ett bakplåtspapper. Lägg ett annat bakplåtspapper över och kavla ut tunnt (jag använder ett bakplåtspapper av silikon som inte fastnar, har man ett bakplåtspapper av papper kanske det behöver oljas). Gör likadant med den andra hälften av smeten. Behåll det övre bakplåtspapperet på och grädda i 10 minuter i 150 grader (eller 125 grader i varmluftsugn om man kör båda plåtarna samtidigt). Skär varje bröd i fyra delar.
Kommentarer
Trackback