tekaksrutor
Provsmakning med bregott och ost
TEKAKSRUTOR(LCHF) 1 långpanna
2 dl mandelmjöl 1 dl pofiber 1 dl kokosnötsmjöl 1 dl bakepro 3 msk fiberhusk 2 tsk bakpulver 1 tsk salt 6 ägg 3 dl creme fraiche 1 dl vispgrädde 25 g smält kokosfett
2 dl mandelmjöl 1 dl pofiber 1 dl kokosnötsmjöl 1 dl bakepro 3 msk fiberhusk 2 tsk bakpulver 1 tsk salt 6 ägg 3 dl creme fraiche 1 dl vispgrädde 25 g smält kokosfett
Gör så här: Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Vispa ihop ägg, creme fraiche, grädde och kokosfett i en annan bunke. Blanda ihop alla ingredienser och blanda väl. Låt smeten svälla i ca 10 minuter. Häll upp smeten på ett bakplåtspapper och täck med plastfolie och kavla ut smeten till en så fyrkantig kaka som möjligt (ca 30x40 cm). Dra bort plastfolien och grädda i 15 minuter i 200 grader i mitten av ugnen. Låt brödet svalna och skär det sedan i rutor.
Kommentarer
Trackback