Snickers
200 gram choklad (90 %)
100 gram choklad (74 %)
200 gram jordnötssmör
1,5 dl jordnötter
1,5 dl skalade mandlar
100 gram choklad (74 %)
200 gram jordnötssmör
1,5 dl jordnötter
1,5 dl skalade mandlar
Smält halva chokladen i ett vattenbad och häll i en bakform.
OBS lägg bakplåtspapper i formens botten - låt svalna.
Smörj sedan på jordnötssmör och hacka alla nötter.
Blanda ner nötterna och smält resten av chokladen.
Häll denna över på "kakan" och låt stelna innan ni delar den.
OBS lägg bakplåtspapper i formens botten - låt svalna.
Smörj sedan på jordnötssmör och hacka alla nötter.
Blanda ner nötterna och smält resten av chokladen.
Häll denna över på "kakan" och låt stelna innan ni delar den.
Kommentarer
Trackback