rabarberpaj
Pajdeg
100 g rumsvarmt osaltat smör
4 dl mandelmjöl
1 dl kokos
1,5 msk stevia strö (ica)
Knåda ihop alla ingredienser och låt stå i kylen en stund.
Jag gjorde två portionspajer ikväll och en liten blåbärspaj som ligger i frysen för senare tillfälle. Har lite pajdeg kvar som kanske blir en jordgubbspaj imorgon ;)
Rabarberpaj
Smörj formarna och tryck ut ett tunt lager med pajdegi hela formarna. Förgrädda i ca 10 min, 175°.
Ansa och skiva rabarberna i slantar. Strö över lite sukrinmelis och stevia på rabarberna.
Fyll de förgräddde pajformarna med rabarber och smula över mer pajdeg. Krydda ev. med lite kanel på toppen.
Höj ugnen till 200° och grädda pajen i ytterligare 10 min.
![](http://karinslchf.blogg.se/images/2012/img_6057_205343371.jpg)
Kommentarer
Trackback