mazarinkaka

Fika utomhus
MAZARINKAKA (LCHF)
200 g mandel Ev. 3 bittermandlar (eller några droppar bittermandelarom) 3 msk kokosnötsmjöl 3 msk vispgrädde 150 g osaltat smör 3 ägg 1 msk honung (eller annan sötning)
Gör så här: Mixa mandlarna och bittermandlarna till mjöl i en matberedare. Tillsätt kokosnötsmjöl och kör runt så att det blandar sig. Tillsätt smöret i små+ kuber och övriga ingredienser och kör till en jämn smet. Häll smeten i en smord springform, diameter 21-24 cm (jag hade en form på 24 cm). Grädda kakan i ca 20 minuter i 175 grader. Låt svalna och servera med vispad grädde och bär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0