ljust bröd
Ingredienser:
10 ägg
50g smält normalsaltat smör
1 tsk salt
1,75 dl kokosnötmjöl
2 tsk bakpulver
Gör så här
Vispa äggen pösigt och häll i det smälta smöret och saltet blanda runt och till sist de torra ingredienserna.
Klä en avlång form med bakplåtspapper och häll smeten i, toppa med sesamfrön och/eller vallmo.
Grädda i 175 grader i 40 minuter i mitten av ugnenHos oss har det hittillls används som tillbehör till klassiska löjromsförrätten (smörstekt) och rostat på frukostbrickan
50g smält normalsaltat smör
1 tsk salt
1,75 dl kokosnötmjöl
2 tsk bakpulver
Gör så här
Vispa äggen pösigt och häll i det smälta smöret och saltet blanda runt och till sist de torra ingredienserna.
Klä en avlång form med bakplåtspapper och häll smeten i, toppa med sesamfrön och/eller vallmo.
Grädda i 175 grader i 40 minuter i mitten av ugnenHos oss har det hittillls används som tillbehör till klassiska löjromsförrätten (smörstekt) och rostat på frukostbrickan
Kommentarer
Trackback