Kokosmousse med chokladrippel
4-6 portioner
- 2 dl Vispgrädde
- 2 dl coconut creme
- 50 g mörk choklad
- 1 tsk vaniljpulver
Topping: Jordgubbar och rostade kokos. Rostad kokos hittar ni här: http://lisasgodbitar.wordpress.com/2012/02/15/rostade-kokosflingor/
Vispa grädden (allt utom 1 tsk) tillsammans med vaniljpulvret. Häll av vätskan från coconut creme och lägg i krämen i grädden. Vispa upp igen och ställ i kylen. Hit kan man förbereda långt innan.
Smält choklad i vattenbad och låt svalna en aning. Rör i 1 tsk grädde. Ta ut moussen och ringla i chokladen. Vänd försiktigt så det blir ränder i moussen. Häll upp och toppa med färska jordgubbar och rostad kokos
Coconut creme köps i vanliga livsmedelsbutiker och ser ut såhär:
Kommentarer
Trackback