kladdkaka

Kladdkaka

Tid: under 30 minuter 8 portioner

Ingredienser

  • 150 g osaltat smör
  • 1 dl vispgrädde
  • 4 st ägg
  • 4 msk sötrix-flor (sukrinmelis) och ½ krm stevia
  • 0,75 dl kokosnötsmjöl
  • ½ dl kakao
  • ½ tsk vaniljpulver
  • 1 msk pofiber

Gör såhär

• Smält smöret i en kastrull. • Ta kort kastrullen från värmen. • Rör i grädden och sedan äggen och sötning. • Blanda kokosnötsmjöl med kakao och vaniljpulver och rör ner det i kastrullen. • Smöra och bröa (pofiber) en springform, cirka 21 cm i diameter. • Häll smeten i formen och grädda i 175 grader i 5–10 minuter. • Passa kakan noga – den ska fortfarande vara kladdig inuti cirka 3 cm från kanten och in till mitten. • Ta ut och låt svalna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0