kärleksmums
1 kaka
6 ägg
3 msk sötrix-flor och 1/4 krm stevia
150 g osaltat smör
1/2 dl kakao
3/4 dl kokosnötmjöl
1/2 dl pofiber
1/2 tsk vaniljpulver
2 tsk bakpulver
Chokladkräm
1 msk snabbkaffepulver (kan uteslutas)
100 g mycket mjukt osaltat smör
50 g cream cheese
3 msk sötrix-flor och 1/4 krm stevia
4 msk kakao
3 msk sötrix-flor och 1/4 krm stevia
150 g osaltat smör
1/2 dl kakao
3/4 dl kokosnötmjöl
1/2 dl pofiber
1/2 tsk vaniljpulver
2 tsk bakpulver
Chokladkräm
1 msk snabbkaffepulver (kan uteslutas)
100 g mycket mjukt osaltat smör
50 g cream cheese
3 msk sötrix-flor och 1/4 krm stevia
4 msk kakao
Kaka
Vispa ägg och sötning pösigt. Smält smöret och vispa ner det i äggsmeten.
Blanda övriga ingredienser i en skål och rör ner dem i smeten. Häll smeten i en smord och bröad (pofiber) form, cirka 15x23 cm. Grädda i 175° cirka 20 minuter, känn med sticka att den är klar. Låt kakan svalna.
Chokladkräm
Lös upp snabbkaffepulvret i lite varmt vatten. Rör sedan ihop alla ingredienser väl.
Bred krämen över kakan. Garnera med kokosflingor. Förvara kakan svalt. Skär upp i fyrkanter vid servering.
Tips: Vill man ha mjukare kräm kan man ta 50 g smör och 100 g cream cheese.
Vispa ägg och sötning pösigt. Smält smöret och vispa ner det i äggsmeten.
Blanda övriga ingredienser i en skål och rör ner dem i smeten. Häll smeten i en smord och bröad (pofiber) form, cirka 15x23 cm. Grädda i 175° cirka 20 minuter, känn med sticka att den är klar. Låt kakan svalna.
Chokladkräm
Lös upp snabbkaffepulvret i lite varmt vatten. Rör sedan ihop alla ingredienser väl.
Bred krämen över kakan. Garnera med kokosflingor. Förvara kakan svalt. Skär upp i fyrkanter vid servering.
Tips: Vill man ha mjukare kräm kan man ta 50 g smör och 100 g cream cheese.
Kommentarer
Trackback