CHOKLADMANDELBOLLAR
CHOKLADMANDELBOLLAR (LCHF) 15 st
2,5 dl mandelmjöl 1 msk kakao 0,5 tsk äkta vaniljpulver 50 g smör 1 msk espresso eller starkt kaffe 2 msk mörk rom 100 g mörk choklad
2,5 dl mandelmjöl 1 msk kakao 0,5 tsk äkta vaniljpulver 50 g smör 1 msk espresso eller starkt kaffe 2 msk mörk rom 100 g mörk choklad
Gör så här: Blanda alla ingredienser utan den mörka chokladen i en matberedare (om man inte har en matberedare kan man använda rumsvarmt smör och blanda med en gaffel). Ställ kallt ett tag och forma sedan runda bollar av smeten. Ställ bollarna kallt så att de stelnar. Hacka chokladen och smält den. Doppa bollarna i chokladen och lägg chokladbollarna på ett bakplåtspapper. Ställ kallt så att chokladen stelnar.
Kommentarer
Trackback