valnötsbröd

1 bröd á ca 27 skivor (1 kolhydrat)

Mixa i mixer (ska bli som mjöl):

4 dl krossat eller helt linfrö (200 g)

2 matskedar Fiber Husk

2 teskedar bakpulver

1½ tesked salt

Lägg i resten av de torra ingredienserna:

1 matsked brödkryddor, jag använde Santa Marias.

4 dl valnötter (ca 150 g)

Rör ner till en jämn smet:

250 g kesella 10%

6 ägg

Sätt ugnen på 175 g och klä en form med bakplåtspapper och fördela den ganska kompakta degen i den. Grädda i 80 min lågt i ugnen. Låt svalna och skiva sedan upp i skivor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0