rabarberpaj
Pajdeg
150 g mandelmjöl
75 g smält
smör
Stevia
strö/sukrin
Fyllning
3 stora rabarber
Stevia strö/sukrin
Vaniljsås
1 äggula
2 dl vispgrädde
Stevia
strö/sukrin
1 tsk
vaniljpulver/vaniljarom
Smält smöret och häll
det över mandelmjölet och tillsätt sötning, rör ihop till en deg och tryck ut i
en normal pajform, spara lite deg att smula över pajen. Grädda i 175 grader 3
minuter. Tvätta och skiva rabarberna i tunna skivor och lägg i en skål, blanda i
sötningen. Häll ner rabarbern i det förbakta pajskalet och strö över pajdegs
smulet. Grädda i ca 30 minuter.
Vispa ihop alla ingredienser till såsen. Låt stå kallt tills
den ska serveras.
150 g mandelmjöl
75 g smält
smör
Stevia
strö/sukrin
Fyllning
3 stora rabarber
Stevia strö/sukrin
Vaniljsås
1 äggula
2 dl vispgrädde
Stevia
strö/sukrin
1 tsk
vaniljpulver/vaniljarom
Smält smöret och häll
det över mandelmjölet och tillsätt sötning, rör ihop till en deg och tryck ut i
en normal pajform, spara lite deg att smula över pajen. Grädda i 175 grader 3
minuter. Tvätta och skiva rabarberna i tunna skivor och lägg i en skål, blanda i
sötningen. Häll ner rabarbern i det förbakta pajskalet och strö över pajdegs
smulet. Grädda i ca 30 minuter.
Vispa ihop alla ingredienser till såsen. Låt stå kallt tills
den ska serveras.
Kommentarer
Trackback