Päronsmulpaj med nötter

Päronsmulpaj med nötter

 

Ca 1 – 1 ½ päron (ca 25 gram)

25 gram smör

40 gram blandade nötter/mandlar (jag nvände pecan-, para-, val- och hasselnötter  och mandlar)

1½ msk riven kokos

2½ msk stevia strö

2 krm kanel

 

Strö på kanel

 

 

Blanda rumsvarmt smör med hackade nötter, kokos, stevia strö och kanel. Skala päronet och hacka i bitar. Lägg päronbitarna i smuldegen och blanda runt. Lägg sedan i en smörad pajform som är 16 cm i diameter. Strö över lite extra kanel ovanpå pajen. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. Servera gärna med vaniljsås!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0