LCHF-Rostbröd!!!

LCHF-Rostbröd ca 14 skivor
10-11 ägg
50 g normalsaltat smör
1 tsk salt
1 1/2 dl kokosnötsmjöl (säljs på nätet och i hälsokostaffärer)
2 msk pofiber (säljs i vanliga mataffärer)
2 tsk fiberhusk (säljs i på nätet, hälsokostaffärer och välsorterade vanliga mataffärer)
2 tsk bakpulver
seasamfrön till formen

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.

Smält smöret.

Smöra och bröa en brödform med sesamfrön.

Vispa äggen pösigt.

Häll det smälta smöret i de vispade äggen.

Blanda alla övriga ingredienser och sikta ner den i smeten och
blanda väl med en slickepot.

Grädda brödet i 30-35 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0