LCHF-Rostbröd!!!
LCHF-Rostbröd ca 14 skivor
10-11 ägg
50 g normalsaltat smör
1 tsk salt
1 1/2 dl kokosnötsmjöl (säljs på nätet och i hälsokostaffärer)
2 msk pofiber (säljs i vanliga mataffärer)
2 tsk fiberhusk (säljs i på nätet, hälsokostaffärer och välsorterade vanliga mataffärer)
2 tsk bakpulver
seasamfrön till formen
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret.
Smöra och bröa en brödform med sesamfrön.
Vispa äggen pösigt.
Häll det smälta smöret i de vispade äggen.
Blanda alla övriga ingredienser och sikta ner den i smeten och
blanda väl med en slickepot.
Grädda brödet i 30-35 minuter.
10-11 ägg
50 g normalsaltat smör
1 tsk salt
1 1/2 dl kokosnötsmjöl (säljs på nätet och i hälsokostaffärer)
2 msk pofiber (säljs i vanliga mataffärer)
2 tsk fiberhusk (säljs i på nätet, hälsokostaffärer och välsorterade vanliga mataffärer)
2 tsk bakpulver
seasamfrön till formen
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret.
Smöra och bröa en brödform med sesamfrön.
Vispa äggen pösigt.
Häll det smälta smöret i de vispade äggen.
Blanda alla övriga ingredienser och sikta ner den i smeten och
blanda väl med en slickepot.
Grädda brödet i 30-35 minuter.
Kommentarer
Trackback