Kokos och mandeltryffel

 
Kokos och mandeltryffel
4 Äggulor
1 dl grädde
100 gr smör
150 gr Marabou Premium 70%
3/4 dl hackad mandel
1 dl kokosflingor
½ pressad Apelsin (använde jag men smakade inte mycket så kunde egentligen skippat det helt)

Värm äggulor och grädde tills det börjar tjockna, och ta av från spisen Rör ner chokladen och smör i bitar, tills det blir en slät smet. Jag var tvungen att ha den på lite extra värme för att allt skulle smälta. Rör i kokos och nöthacket + ev apelsin. Häll smeten i en  form klädd med smörpapper, ungefär lika stor som chokladkakan du använde i yta. Släta ut den så mycket det går och ställ in formen i kylen. Låt den gärna stå över natten. Skär försiktigt i valfria bitar och lägg i burk med lock med smörpapper emellan. Förvara  i kylskåp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0