Kladdkaka med mintsmak
Kladdkaka med mintsmak LCHF8 port
4 ägg
200 g mörk choklad 70%
200 g osaltat smör
1/2 dl sukrin
1/2 tsk vaniljpulver
2 msk mandelmjöl
10 droppar pepparmyntolja
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader varmluft.
Smält smör och choklad på låg värme. Tillsätt pepparmyntoljan.
Vispa ägg, sukrin och vaniljpulver luftigt. Tillsätt mandelmjölet.
Häll chokladsmeten i äggsmeten och vispa en stund till.
Häll smeten i springform ca 25 cm i diameter och grädda i 7-8 minuter.
Låt stå kallt någon timme.
Servera med lätt vispad grädde smaksatt med vaniljpulver.
![](http://3.bp.blogspot.com/-kOCFfVxM7es/T0ECYDoOUGI/AAAAAAAAANQ/8Wa9CqDLpwA/s640/kladdkaka-mint-lchf.jpg)
Kommentarer
Trackback