Hallonkaka med smak av mazarin

Hallonkaka med smak av mazarin - liten form på 12 cm

 

40 gram hallon 1 tsk stevia strö

Smet:

50 gram smör

1 äggula

1 ½ dl mandelmjöl

2 tsk kokosmjöl

ca 4½ - 5 msk stevia strö

4 msk vispgrädde

ca 3 – 4 droppar bittermandelarom

1 krm vaniljpulver

 

Smält smöret. Blanda hallon med 1 tsk stevia strö. Blanda alla ingredienser till smeten (smaka dig fram med sötningen). Smöra och bröa (med mandelmjöl) en springform som är 12 cm i diamater och häll i smeten. Toppa med hallonen. Grädda mitt i ugnen i 150 grader i ca 40 minuter. Servera med vispad grädde, gärna smaksatt med lite vanilj!

 

Fyrdubbla alla ingredienser om du vill använda en större form på 24 cm i diamater!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0