Halloncheesecake
Halloncheesecake - en liten form på 12 cm
Botten:
35 gram smör
½ dl mandelmjöl
1 ½ msk stevia strö
2 ½ msk riven kokos
1 tsk kokosmjöl
½ krm vaniljpulver
Fyllning:
40 gram mascarpone
1 ägg + 1 äggula
3 msk stevia strö
2/3 krm vaniljpulver
40 gram hallon (jag använder frysta som tinats)
Botten Blanda alla ingredienser och fördela på botten och kanten på en liten form som är 12 cm i diameter. Ställ in i kylen medans fyllningen görs.
Fyllning Blanda mascarpone med äggen. Rör/vispa noga så att klumparna försvinner. Tillsätt sötning och vaniljpulver. Mosa hallonen och rör även i dessa. Häll i fyllnigen över bottnen.
Lägg formen på en plåt med bakplåtspapper då det kan läcka från innehållet. Grädda i nedre delen av ugnen på 150 grader i ca 50 minuter tills cheesecaken slutat dallra