frallor
LCHF-frallor
3 ägg
1 1/2 dl grekisk eller turkisk yoghurt
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl vatten
2 msk smält smör
1 dl mandelmjöl
1 dl pofiber
1/2 dl kokosnötsmjöl
1 1/2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
Gör så här:
Sätt ugnen på 200°.
Vispa äggen hårt och blanda med
yoghurt, vispgrädde, vatten och smör.
Blanda alla torra ingredienser i en annan bunke.
Sikta (genom en sil) ner i den andra bunken och blanda väl.
Låt smeten svälla ca 10 minuter.
Klicka ut 6-8 klickar på en plåt och forma till runda bullar.
(Går lätt med fuktade händer.)
Grädda i 15-20 minuter.
3 ägg
1 1/2 dl grekisk eller turkisk yoghurt
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl vatten
2 msk smält smör
1 dl mandelmjöl
1 dl pofiber
1/2 dl kokosnötsmjöl
1 1/2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
Gör så här:
Sätt ugnen på 200°.
Vispa äggen hårt och blanda med
yoghurt, vispgrädde, vatten och smör.
Blanda alla torra ingredienser i en annan bunke.
Sikta (genom en sil) ner i den andra bunken och blanda väl.
Låt smeten svälla ca 10 minuter.
Klicka ut 6-8 klickar på en plåt och forma till runda bullar.
(Går lätt med fuktade händer.)
Grädda i 15-20 minuter.
Kommentarer
Trackback