Chokladpudding med sommarbär

 
 
Chokladpudding med sommarbär 4 port
100 g mörk choklad 70%
5 msk turkisk yoghurt
2 äggvitor
2 tsk sukrin melis
1 knivsudd stevia
blandade bär (vi hade hallon, blåbär och smultron)
vispad grädde
 
Gör så här:
Smält chokladen i vattenbad. Låt svalna några minuter.
 
Vispa äggvitorna till fast skum.
 
Vispa i yoghurten i den smälta chokladen 1 msk i taget.
 
Blanda lite av den vispade äggvitan och yoghurtchokladen. Blanda ner resten av äggvitan. Försök behålla så mycket av luftigheten som möjligt.
 
Lägg bär i botten på 4 mindre glas/skålar. Lägg chokladpuddingen över. Ställ kallt i väntan på serving.
 
Lägg på en klick vispgrädde precis innan servering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0