bröd

Ingredienser: bröd á 22-24 skivor (1 kh per skiva)

4,5 dl mandelmjöl

6 msk sesamfrö

6.5 msk fiberhusk

3 tsk bakpulver

1,5 tsk salt

6 medelstora ägg

3 dl crème fraiche

3 msk smält kokosolja (eller tar du bara 3 msk extra smör istället)

3 msk smält smör

3 msk solrosfrön i degen och lite ovanpå brödet.

Såhär gör du: Blanda de torra ingredienserna och blanda sedan i det smälta kokosfettet, häll sedan i ägg och crème fraiche. Låt stå i fem minuter, häll sedan ner i bakpappersklädd brödform. Ta en blöt varm sked och jämna till ytan. Grädda i 200 g i ca 45 minuter. Lägg folie på brödet den sista kvarten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0