Wraps med två olika röror/dressingar
Här är recept på Wraps med kyckling och majonnäs- och fetaoströra:
Du behöver:
7-8 wraps.
1
paket fetaost gjord på getmjölk (jag brukar köpa märke Zeta)
stekta
kycklingfiléer skurna i små bitar (svårt att skriva exakt mått... blir det över
kan Du använda kycklingbitarna till t ex en sallad)
tomater,
skivade
gurka, avlånga skivor
grön salladsmix (jag tog italiensk:
babyspenat, ruccola och mangold)
majonnäs (hemmagjord så klart)
färsk
basilikablad
Forest Blend krydda från Santa Maria
Så här gör
Du:
1. Stek wraps enligt detta
recept
Du behöver:
7-8 wraps.
1
paket fetaost gjord på getmjölk (jag brukar köpa märke Zeta)
stekta
kycklingfiléer skurna i små bitar (svårt att skriva exakt mått... blir det över
kan Du använda kycklingbitarna till t ex en sallad)
tomater,
skivade
gurka, avlånga skivor
grön salladsmix (jag tog italiensk:
babyspenat, ruccola och mangold)
majonnäs (hemmagjord så klart)
färsk
basilikablad
Forest Blend krydda från Santa Maria
Så här gör
Du:
1. Stek wraps enligt detta
recept
2. Rör ihop majonnäs med smulad fetaost, tillsätt basilkablad och krydda med
forest blend.
3. Lägg salladsbalndning på wraps, sedan gurkskivor,
tomatskivor och till sist kycklingbitar.
4. Fördela fetaoströra ovanpå
kycklingbitarna. Rulla ihop wraps och vira in den i plastfolje
forest blend.
3. Lägg salladsbalndning på wraps, sedan gurkskivor,
tomatskivor och till sist kycklingbitar.
4. Fördela fetaoströra ovanpå
kycklingbitarna. Rulla ihop wraps och vira in den i plastfolje
Dotterns dressing:
Du behöver:
2 dl creme fraiche
1-2 tsk tomatpuré
1 tsk salt
1 tsk lime/citronsaft
1 msk
provencale örter
Så här gör Du:
Blanda ihop allt och låt stå en
stund i kylskåpet
Du behöver:
2 dl creme fraiche
1-2 tsk tomatpuré
1 tsk salt
1 tsk lime/citronsaft
1 msk
provencale örter
Så här gör Du:
Blanda ihop allt och låt stå en
stund i kylskåpet
Kommentarer
Trackback