Kycklinggratäng

4 pers

4 kycklingfiléer
2 dl creme fraiche 34%
1 burk Rydbergs bearnaise chili
ca 2 dl riven ost
1 tomat
salt och citronpeppar

Sätt ugnen på 200°C. Strimla kycklingfiléerna och krydda med salt och citronpeppar. Stek sedan till kycklingen har fått en gyllenbrun färg. Blanda ihop creme fraiche och bearnaisesås. Lägg den färdigstekta kycklingen i en ungssäker form och fördela såsen över kycklingen. Strö över den rivna osten. Skiva upp tomaten i "ringar" och lägg på en och en över osten. Toppa med citronpeppar.

Gratinera i ca 20 min till osten fått fin färg.

Servera med en valfri sallad (tex isbergssallad, gurka och tomat)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0