kokostoppar
CHOKLOADDOPPADE KOKOSTOPPAR (LCHF)
30 st
75 g smör
3 ägg
0,5 tsk
vaniljpulver
3 msk vispgrädde
300 g kokosflingor
100 g mörk
choklad
Gör så här:
Smält smöret. Blanda ägg, vaniljpulver och grädde
i en bunke och häll i det smälta smöret och kokosflingorna. Forma smeten till
toppar. Grädda i ca 10 minuter i 175 grader i mitten av ugnen. Låt svalna. Smält
chokladen och doppa kokostopparna i chokladen. Ställ svalt så att chokladen
stelnar.
30 st
75 g smör
3 ägg
0,5 tsk
vaniljpulver
3 msk vispgrädde
300 g kokosflingor
100 g mörk
choklad
Gör så här:
Smält smöret. Blanda ägg, vaniljpulver och grädde
i en bunke och häll i det smälta smöret och kokosflingorna. Forma smeten till
toppar. Grädda i ca 10 minuter i 175 grader i mitten av ugnen. Låt svalna. Smält
chokladen och doppa kokostopparna i chokladen. Ställ svalt så att chokladen
stelnar.
Kommentarer
Trackback