cakepops
1 dl kokosnötsmjöl
0,5 dl pofiber
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
saft från 1 citron + skal
Gör först sockerkakan. Mixa ägg och socker. Smällt smöret. Blanda ner vispgrädde och smör med äggen. Mixa. Rör sedan ner citronsaft och skal.
Mixa alla torra ingredienser. Ner i äggsmeten. Lägg sedan smeten i en bakplåtsklädd form. In i ugnen 175 grader ca 40 min. Ta ut kakan - Låt den bli kall. Riv sedan kakan i mindre delar och blanda ner en philadelphia 200 gram i skålen. Mixa till en "deg" Rulla sedan bollar lika stora som en 5'a. In i kylen ca 30 min. Smält ca 100 gram chocklad (gärna 90%) Blanda ner 2-3 tsk kokosfett för att göra chokladen tunnare.
Ta fram grillspettspinnar och bollarna. Doppa ca 0,5cm av pinnen i chokladen och sedan in i bollen lite mer än halva vägen in. Doppa ner bollen i chokladen. Använd teskeden som hjälp. Låt chokladen droppa av.
Häll över mandelflarn och kokos (det som passar) Låt torka. Ha gärna i kylen innan dessa ska ätas.