Vitlökskyckling
Vitlökskyckling 4-5 port
1 kg kycklingfilé
salt
nymald svartpeppar
3 oressade vitlöksklyftor
3 dl vispgrädde
2 msk koncentrerad kycklingfond
2 dl riven parmesanost
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Halvera kycklingfiléerna och bryn dem runt om i smör.
Lägg i en smord ugnsfast form. Salta och peppra på dem.
Pressa vitlök över kycklingbitarna och häll grädde runt om. Fördela kycklingfonden. Strö parmesan över bitarna.
Stek kycklingen tills den är klar i cirka 20-25 minuter.
Servera med blomkålsris.
1 kg kycklingfilé
salt
nymald svartpeppar
3 oressade vitlöksklyftor
3 dl vispgrädde
2 msk koncentrerad kycklingfond
2 dl riven parmesanost
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Halvera kycklingfiléerna och bryn dem runt om i smör.
Lägg i en smord ugnsfast form. Salta och peppra på dem.
Pressa vitlök över kycklingbitarna och häll grädde runt om. Fördela kycklingfonden. Strö parmesan över bitarna.
Stek kycklingen tills den är klar i cirka 20-25 minuter.
Servera med blomkålsris.
![](http://4.bp.blogspot.com/-VC4V5cFUJGQ/TuJuh40wBEI/AAAAAAAAAsY/utz7XSuZ3tI/s1600/vitl%25C3%25B6kskyckling.jpg)
Kommentarer
Trackback