pasta med heta räkor

2-3 portioner

LCHF Pasta

400 gram skalade räkor

1 gul lök

1 paprika

0,5 röd chili

1 tsk sambal oelek

2 msk soja (jag använder Tamarisoja från Renée Voltaire)

2 msk tomatpuré

2 vitlöksklyftor

2 dl creme fraiche

1 dl grädde

0,5 dl vitt vin

1 dl riven parmesan

salt, peppar

Finhacka vitlök, lök, paprika och chili och stek i lite smör eller kokosolja. Häll i creme fraiche, grädde och vin, smaksätt med sambal oelek, tomatpuré, salt och peppar, soja och låt sjuda en liten stund. Lägg i räkorna och hetta upp snabbt, ta bort från plattan och rör ner parmesan.

Jag serverade falsk aioli till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0