Mazarinmuffins

Mazarinmuffins - 10 stycken normalstora

2 dl mandemjöl

2 msk kokosmjöl

1 kryddmått vaniljpulver

120 gram smör

3-4 ägg (3 stora eller fyra mindre)

2 tsk bakpulver

7 msk stevia strö

3 -4 droppar bittermanelarom

några hallon för varje muffins

Sockerfri sylt

Smält smöret. Blanda mandel-, och kokosmjöl, vaniljpulver, bakpulver, stevia strö och bittermandelarom. Blanda sedan i både ägg och det smälta smöret. Häll i smeten i muffinsformar. Stoppa ner några hallon i varje muffins. Grädda mit i ugn på 175 grader i ca 12-16 minuter tills de blir fasta, känn med en sticka. När muffinsen kallnat brer du på sockerfri sylt.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0