Kyckling med krämig vitlök och baconsås

4-6 personer

1 kilo färsk kycklingfilé (6 filéer)

3 dl vispgrädde

2 dl creme fraiche

1-2 vitlöksklyfta

1 paprika

1 1/2 paket bacon

Tamarisoja

1 paket Cantadou vitlök och örter

salt, peppar efter smak

Sätt ugnen på 200 grader Lägg putsade kycklingfiléer i form, salt och peppra. Stek upp bacon och fördela ovanpå. Skär paprika i ringar och fördela ovanpå baconet. Vispa ihop färskosten, grädden och creme fraichen i kastrull och hetta upp. Smaka av med soja och salt och peppar. Häll över kycklingen och ställ in i ugnen ca 30 minuter.

Jag serverade med gräddstuvad vitkål och en god fetaostsallad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0