Jordgubbs cupcake

12 stycken

2,5 dl mandelmjöl

0,5 dl kokosmjöl

1 msk fiberhusk

Sockerersättningsströ motsvarande 75 gram socker (Jag tar 0,5 dl sukrin+)

125 g smält smör

100 g färskost

1 dl vispgrädde

1 dl jordgubbspuré (Jag mixade frysta jordgubbar)

2 tsk bakpulver

4 ägg

Sätt ugnen på 175 g Vispa sockerersättning och ägg poröst, smält smöret. Vispa ner smör, grädde och färskost. Blanda de torra ingredienserna och rör ner. Portionera upp i muffinsformar och grädda i ca 25-30 minuter!

Frostingen gjorde jag på:

200 gram färskost

flytande sockerersättning t.e.x stevia (smaka av!) Sukrinmelis kan också fungera bra!

röd karamellfärg

 vaniljpulver

2 msk vatten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0