Jordgubbs cupcake
12 stycken
2,5 dl mandelmjöl
0,5 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
Sockerersättningsströ motsvarande 75 gram socker (Jag tar 0,5 dl sukrin+)
125 g smält smör
100 g färskost
1 dl vispgrädde
1 dl jordgubbspuré (Jag mixade frysta jordgubbar)
2 tsk bakpulver
4 ägg
Sätt ugnen på 175 g Vispa sockerersättning och ägg poröst, smält smöret. Vispa ner smör, grädde och färskost. Blanda de torra ingredienserna och rör ner. Portionera upp i muffinsformar och grädda i ca 25-30 minuter!
Frostingen gjorde jag på:
200 gram färskost
flytande sockerersättning t.e.x stevia (smaka av!) Sukrinmelis kan också fungera bra!
röd karamellfärg
vaniljpulver
2 msk vatten
Kommentarer
Trackback