Italiensk fläskytterfilé
Italiensk fläskytterfilé 4 port
800 g fläskytterfilé
100 g riven pecorino
2 rivna mozzarella
2 klyftor vitlöks
en kruka med färsk basilika
salt
nymald svartpeppar
1 dl creme fraiche
2 dl vispgrädde
2 msk pinjenötter
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Bryn köttet runtom i stekpanna så att den får lite färg.
Mixa basilikabladen, en grovt hackad vitlök och pecorinon i en matberedare.
Häll i grädde, riven mozzarella och creme fraiche. Salta och peppra.
Skiva köttet och lägg i en smord ugnsform.
Bred på ost/basilikasåsen och strö över pinjenötterna.
In i ugnen ca 17-18 minuter.
800 g fläskytterfilé
100 g riven pecorino
2 rivna mozzarella
2 klyftor vitlöks
en kruka med färsk basilika
salt
nymald svartpeppar
1 dl creme fraiche
2 dl vispgrädde
2 msk pinjenötter
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Bryn köttet runtom i stekpanna så att den får lite färg.
Mixa basilikabladen, en grovt hackad vitlök och pecorinon i en matberedare.
Häll i grädde, riven mozzarella och creme fraiche. Salta och peppra.
Skiva köttet och lägg i en smord ugnsform.
Bred på ost/basilikasåsen och strö över pinjenötterna.
In i ugnen ca 17-18 minuter.
Kommentarer
Trackback