Dragonkyckling
Dragonkyckling 4-5 port
1 kg kycklingfilé
4 dl vispgrädde
2 msk kinesisk soja
1 tärning hönsbuljong (utan glutamat)
1 msk torkad dragon eller 2 msk färsk hackad dragon
nymald vitpeppar
salt
smör till stekning
Gör så här:
Dela kycklingfiléerna i mindre
bitar och bryn dem på stekjärnet.
Häll på grädden, soja, vitpeppar och
dragon. Smula i buljongen. Låt koka i stekpannan tills kycklingen är
genomstekt.
Smaka av med salt.
1 kg kycklingfilé
4 dl vispgrädde
2 msk kinesisk soja
1 tärning hönsbuljong (utan glutamat)
1 msk torkad dragon eller 2 msk färsk hackad dragon
nymald vitpeppar
salt
smör till stekning
Gör så här:
Dela kycklingfiléerna i mindre
bitar och bryn dem på stekjärnet.
Häll på grädden, soja, vitpeppar och
dragon. Smula i buljongen. Låt koka i stekpannan tills kycklingen är
genomstekt.
Smaka av med salt.
Kommentarer
Trackback