Chilikasslergratäng

4-6 pers
Ingredienser:
    600 gram kassler i tunna skivor
1 dl finhackad paprika och gärna även en aning finhackad färsk chili
1-2 finhackade vitlöksklyftor
3 dl hårt vispad grädde
1/2 dl chilisås eller 2 msk tomatpuré
1 tsk curry
1 krm chilipulver
3 dl fet och smakrik riven ost
smör till stekning   

Gör så här
    Stek det finhackade så att det mjuknar tillsammans med kryddorna i smör. Lägg över och fördela i botten av en ugnsfast form. Placera de tunna skivorna kassler omlott över. Vispa grädde för sig och rör försiktigt ner chilisås eller tomatpuré. Toppa med den rivna osten och gratinera tills osten antagit tilltalande yta och färg.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0