biskvier
Glasyr
100 g mörk
choklad minst 70%
1 klick smör
Gör så här:
Sätt på ugnen på 175 grader varmluft eller 200 grader vanlig.
Blanda mald mandel, LCHF-socker och vispgrädde till en hanterbar LCHF-mandelmassa.
Kör mandelmassan med äggvitorna, en och en, till en smidig smet.
Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper, platta till klickarna om så behövs.
Grädda i mitten av ugnen i 10-12minuter.
Låt kallna på galler.
Rör eller vispa samman smör med kakaopulver, LCHF-socker och vaniljpulver till en jämn LCHF-smörkräm.
Bred denna lite toppigt på undersidan av de kalla bottnarna.
Ställ i kylen i minst 1 timme (har man bråttom kan man använda frysen).
Smält chokladen och rör ner en smörklick.
Doppa kakorna
hastigt i chokladen så att fyllningen täcks.
Förvara i kylen.
![](http://3.bp.blogspot.com/-IpS4hg8nSEI/TwcKcybC5NI/AAAAAAAAA0U/-eueD2TC870/s1600/chokladbiskvier-LCHF.jpg)
Kommentarer
Trackback