tacopaj

Tacopaj

En god och klassisk LCHF-tacopaj.

Tid: ca 1 timme 4 portioner.

Ingredienser

  • 500 g nötfärs (eller annan färs)
  • 4 ägg
  • 100 g cream cheese
  • 4 dl riven ost
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 dl grädde
  • 10 st coctail tomater
  • tacokrydda
  • 1 msk fiberhusk

Gör såhär

• Sätt unen på 225 grader. • Smörj en pajform med lite smör. • Vispa ihop ägg men cream cheese, 1 dl av den rivna osten, fiberhusk och 0,5 dl av grädden. • Häll över i pajform och grädda 15 till 20 minuter i ugn. • Stek färsen med tacokryddan under tiden. • Tag ut pajbotten och låt svalna i några minuter. • Blanda créme fraiche med 0,5 dl grädde. • Häll färsen på pajbotten och bred över créme fraiche-röran. • Halvera tomaterna och lägg dem på pajen. Strö över resten av osten. • Ställ in i ugnen i 15 till 20 minuter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0