tacopaj
En god och klassisk LCHF-tacopaj.
Tid: ca 1 timme 4 portioner.
Ingredienser
- 500 g nötfärs (eller annan färs)
- 4 ägg
- 100 g cream cheese
- 4 dl riven ost
- 2 dl créme fraiche
- 1 dl grädde
- 10 st coctail tomater
- tacokrydda
- 1 msk fiberhusk
Gör såhär
• Sätt unen på 225 grader. • Smörj en pajform med lite smör. • Vispa ihop ägg men cream cheese, 1 dl av den rivna osten, fiberhusk och 0,5 dl av grädden. • Häll över i pajform och grädda 15 till 20 minuter i ugn. • Stek färsen med tacokryddan under tiden. • Tag ut pajbotten och låt svalna i några minuter. • Blanda créme fraiche med 0,5 dl grädde. • Häll färsen på pajbotten och bred över créme fraiche-röran. • Halvera tomaterna och lägg dem på pajen. Strö över resten av osten. • Ställ in i ugnen i 15 till 20 minuter.
Kommentarer
Trackback