Kokosmousse med chokladrippel

4-6 portioner

  • 2 dl Vispgrädde
  • 2 dl coconut creme
  • 50 g mörk choklad
  • 1 tsk vaniljpulver

Topping: Jordgubbar och rostade kokos. Rostad kokos hittar ni här: http://lisasgodbitar.wordpress.com/2012/02/15/rostade-kokosflingor/

Vispa grädden (allt utom 1 tsk) tillsammans med vaniljpulvret. Häll av vätskan från coconut creme och lägg i krämen i grädden. Vispa upp igen och ställ i kylen. Hit kan man förbereda långt innan.

Smält choklad i vattenbad och låt svalna en aning. Rör i 1 tsk grädde. Ta ut moussen och ringla i chokladen. Vänd försiktigt så det blir ränder i moussen. Häll upp och toppa med färska jordgubbar och rostad kokos

Coconut creme köps i vanliga livsmedelsbutiker och ser ut såhär:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0