Kladdig choklad & kokoskaka – raw food

c 12 bitar

  • 3,5 dl sötmandel
  • 12 st dadlar, urkärnade
  • 3 msk kokosfett
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 3-6 msk vatten
  • 1 krm salt
  • 1 dl kakao
  • Kokosflingor

Mixa sötmandel en stund. Tillsätt övriga ingredienser (utom kokosflingor) och mixa tills det blir en slät kletig deg. Ta i lite vatten i taget då allt kanske inte behövs. Tryck ut i en liten form och strö över kokosflingor. Ställ i frysen en stund. Förvara den i kylen alt i frysen och ta fram en stund innan det skall ätas

Servera med färska jordgubbar och ev lite vispad grädde


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0