chili con carne

4 pers
 
Ca 400 g köttfärs
1 gul paprika
1/2 röd paprika
1 gul lök
1 burk champinjoner (stor)
1 burk sojabönor (mycket färre kolisar än i vanliga bönor i tomatsås)
4 msk tomatpuré
1 köttbuljong
1-2 vitlöksklyftor
Vatten
Paprikapulver
Chilipulver
Salt
Peppar
 
Stek köttfärsen och tillsätt grönsaker och champinjoner efter en stund. Häll på vatten (ca 2-3 fyllda champinjonburkar), pressa i vitlöken, smula ner buljongen och rör ner tomatpurén. Krydda efter smak och styrka. Sätt på lock och låt puttra. Under tiden sköljer du av sojabönorna i ett durkslag för att få bort all "gelé". Innan det är dags att servera häller du i sojabönorna så att d bara får värmas upp i grytan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0