Sweet Chili kyckling

6 personer (ca 5 gram kh per portion)

6 kycklingfiléer

2 paket bacon

1 chicken fond du chef

1 vitlök solo

3 dl grädde

3 dl creme fraiche

0,5 dl sweet chili

3 dl riven cheddar

salt, peppar fett att steka i (tex kokosolja)

Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och stek i smör eller kokosolja tills de fått fin färg. Salta och peppra. Strimla bacon och stek till fin färg. Blanda grädde, creme fraiche, sweet chili, pressad vitlök och fond i gryta och värm upp. Det ska bara värmas behöver nte kokas upp (detta för att fonden ska smälta) Blanda kyckling och bacon i en form och häll såsen över. Strö osten över och gratinera i ugn, ca 15 min på 225-250 g.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0