Solrosbröd

12 skivor

0,5 dl sesamfrön

1 dl rostade solroskärnor

1/2 dl kruskakli

2 msk linfrön

1 dl riven lagrad ost (jag hade västerbottensost)

4 ägg

2 tsk fiberhusk

1/2 tsk salt

1 tsk bakpulver

Sätt ugnen på 200 grader. Rosta solroskärnorna i het panna. Mal sesamfrön och solroskärnor i en mixer eller blender. Vispa äggen riktigt pösiga och blanda under tiden övriga ingredienser. Blanda sedan ner fröer och osten i äggen och låt stå en stund. Häll i liten bakpappersklädd form och toppa med solroskärnor. Grädda i ca 20 minuter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0