saltiner

LCHF - saltiner, 8 stycken

 

50 gram smör

1 dl mandelmjöl (denna gång använder jag mig av det färdigköpta, dvs mandelmjöl utan skal)

1 msk kokosmjöl

2 msk pofiber

ev. 1 krm stevia strö (för att bryta av smaken)

Flingsalt/havssalt att strö på

 

Blanda (osmält) smör med, mandel- och kokosmjöl, pofiber och ev lite stevia strö. Platta ut till ca åtta stycken kex på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite salt ovanpå (gärna fling- eller havssalt). Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter i 200 grader. Kexen är mjuka då det är varma, så man måste vänta innan de flyttas eller äts. Jag ställde dom i kylen ett par timmar och då blev de hårda!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0