Rabarberpaj

Rabarberpaj LCHF 5-6 port
ca 1/2 liter tärnad rabarber
2 tsk sukrin melis
1/4 tsk vaniljpulver
1/2 tsk malen kardemumma
100 g smör
1 dl mandelmjöl
smör till formen
 
Gör så här:
Smörj formen (en vanlig pajform i glas eller liknade) och bred ut rabarbern. Den ska i princip täcka bottnen.
 
Strö över sukrin melis, vaniljpulver och kardemumma.
 
Smula över LCHF-marsipanen.
 
Blanda mandelmjöl och smör och klicka ut den över pajen.
 
Sätt ugnen på 175 grader varmluft.
 
Grädda pajen i 20-25 minuter. Servera med vispad grädde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0