Rabarber- och kanelmuffins

ca 12-16 st beroende på stl av formarna

50 gram smält smör

5 ägg

2 msk erythritol och 1/4 krm stevia

1 dl grädde

1 dl Aman Prana kokosnötmjöl

1 dl mandelmjöl

1,5 msk fiberhusk

2 tsk bakpulver

200-250 gram rabarber

25 gram osaltat smör

2 tsk kanel

2 msk erythritol och 1/4 krm stevia

Gör så här.

Ansa och skiva rabarbern, välj själv om du vill ha tunna skivor eller större bitar, eller varför inte blanda? Stek upp rabarbern i smör, den ska absolut inte brännas. Strö över sötning och kanelen blanda väl runt, låt svalna av. Vispa ägg och sötning fluffigt. Blanda ner grädden och det smälta smöret i smeten, blanda väl. Blanda torra ingredienser och blanda ner dem väl i smeten. Vänd sist ner rabarbern. Skeda upp i formar och grädda mitten av ugnen 175 grader i ca 15-20 minuter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0