PIZZABRÖD

8 st
 
2 ägg
2dl riven Halloumiost
1/2 dl majonnäs
1 msk Pofiber
1 tsk fiberhusk
100 g tärnad rökt kalkon
1/2 dl tärnad paprika
2 tsk oregano
1 tsk chiliflingor
 
1. Rör ihop alla ingredienser till smeten i en bunke,
     låt svälla i en halvtimme.
2. Fördela med en sked till 8 bullar på bakpapperklädd plåt.
3. Grädda i 175 grader i 15 minuter.
4. Låt svalna på galler.
 
Bullarna flyter ut och blir platta så de passar perfekt
som en dubbelmacka med smör och ost emellan. Bra utflyktsmat.
Vill du ha dem tjockare så grädda i muffinsformar.
Öka isåfall på gräddningstiden några minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0