Pannerad rödspätta med kall sås

Ingredienser: 4 st rödspättor

0,5 dl mandelmjöl

2 msk röd rom

1 msk dill

1/2 rödlök

0,5 dl majonnäs

1,5 dl cremé fraiche

3 citronskivor

1 ägg

5 skivor inlagd gurka

Såhär gör du: Vispa upp ägg på en tallrik och ”doppa” fisken i ägget. Doppa sedan fisken i mandelmjöl som du har blandat med lite salt och peppar. Lägg en klick smör i stekpannan och stek fisken så den blir gyllene. Hacka lök och gurka fint och lägg i en bunke. Blanda sedan i rom, cremé fraiche, majonnäs, saften från en citronskiva, dill, salt och peppar. Ställ in i kylen en liten stund. Servera fisken med såsen, en citronskiva och lite grönsaker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0