köttfärs och bacongratäng

600 g köttfärs
  • 1 pkt bacon eller mer
  • 2 gula lökar eller purjolök
  • 1 röd paprika
  • 2 dl riven ost
  • 2 dl grädde och/eller creme fraiche
  • 2 ägg
  • 0,5 dl tomatpuré
  • salt, peppar och lite paprikapulver

Fräs färsen och lägg i löken och paprikan att fräsa med. Klipp bacon i mindre bitar och låt dem också fräsa med en stund. Tillsätt tomatpurén och krydda. Lägg över i en ugnsfast form och strö riven ost över. Vispa samman ägg och grädde och/eller creme fraichen. Häll på smeten och grädda i ugn 200 grader i ca 20 minuter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0