Jordnötskakor med chokladöverdrag

Jordnötskakor med chokladöverdrag

 

Jordnötskakor:

35 gram rumsvarmt jordnötssmör

15 gram smör

1 msk kokosmjöl

½ dl mandelmjöl

2 ½ msk stevia strö

2/3 krm vaniljpulver

15 gram hackad sockerfri choklad

 

Chokladöverdrag:

30 gram sockerfri choklad (jag använde mörk)

1 tsk stevia strö

 

Jordnötskakor Blanda alla ingredienser (inte dom till chokladöverdraget förstås) till jordnötskakorna i en bunke till en deg.  Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 10 minuter tills kakorna börjar ta färg.

 

Chokladöverdrag Smält chokladen och blanda i sötningen. När kakorna och chokladen svalnat fördelar du chokladen jämnt över kakorna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0