Italiensk fläskytterfilé

Italiensk fläskytterfilé 4 port
800 g fläskytterfilé
100 g riven pecorino
2 rivna mozzarella
2 klyftor vitlöks
en kruka med färsk basilika
salt
nymald svartpeppar
1 dl creme fraiche
2 dl vispgrädde
2 msk pinjenötter

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.

Bryn köttet runtom i stekpanna så att den får lite färg.

Mixa basilikabladen, en grovt hackad vitlök och pecorinon i en matberedare.

Häll i grädde, riven mozzarella och creme fraiche. Salta och peppra.

Skiva köttet och lägg i en smord ugnsform.

Bred på ost/basilikasåsen och strö över pinjenötterna.

In i ugnen ca 17-18 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0