Halloncheesecake

Halloncheesecake - en liten form på 12 cm

 

Botten:

35 gram smör

½ dl mandelmjöl

1 ½ msk stevia strö

2 ½ msk riven kokos

1 tsk kokosmjöl

½ krm vaniljpulver

 

Fyllning:

40 gram mascarpone

1 ägg + 1 äggula

3 msk stevia strö

2/3 krm vaniljpulver

40 gram hallon (jag använder frysta som tinats)

 

Botten Blanda alla ingredienser och fördela på botten och kanten på en liten form som är 12 cm i diameter. Ställ in i kylen medans fyllningen görs.

 

Fyllning Blanda mascarpone med äggen. Rör/vispa noga så att klumparna försvinner. Tillsätt sötning och vaniljpulver. Mosa hallonen och rör även i dessa. Häll i fyllnigen över bottnen.

 

Lägg formen på en plåt med bakplåtspapper då det kan läcka från innehållet. Grädda i nedre delen av ugnen på 150 grader i ca 50 minuter tills cheesecaken slutat dallra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0